Транспорт

Транспортна фирма ВилиТранс извършва международен транспорт между България и целия Европейски Съюз, както и до Норвегия и Швейцария. Особено натоварени дестинации са Германия, Великобритания, Франция, Австрия, Испания, Гърция. Регулярни линии имаме също така и до Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Италия,, Люксембург, Литва, Латвия, Естония, Португалия, Швеция, Дания, Холандия, Финландия и др.

Извършваме както групажни, така и комплектни товарни превози на личен багаж и стоки, като особено добри цени можем да дадем за товари с обем над 4 куб. метра. Автопаркът ни е съобразен с различните нужди на клиентите спрямо обема на товара и достъпа до различни адреси в малки и големи населени места или индустриални зони в цяла Европа.

Превозните ни средства са под постоянен контрол, който позволява да информираме клиентите си по всяко време за местоположението на товара им. При евентуални забавяния, които за съжаление понякога са неизбежни поради независещи от нас обстоятелства, своевременно осведомяваме клиентите си за възможностите и рисковете, като същевременно нашите опитни шофьори правят всичко възможно да минимизират закъсненията.

Камионите и бусовете ни са оборудвани с колани, щендери и всичко необходимо за обезопасяване на превозвания товар. Притежават най–модерни системи за навигация и контрол, които позволяват да стигнат директно до вашата врата, както и да проследяваме движението им във всички точки на Европа.

Гъвкавата схема на групажи и срокове, модерното оборудване и атрактивните цени които ВилиТранс предлага, ни правят изключително популярен и предпочитан транспортен партньор.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.