Съпътстващи услуги

Наред с чисто транспортните услуги, фирма ВилиТранс извършва и всички дейности, които го съпътстват:

Опаковане – екипът на ВилиТранс притежава изключителен опит и компетентност относно правилното опаковане на всяка една вещ, включително изключително чупливи и скъпи вещи като апаратура, битова и индустриална техника, произведения на изкуството и други. Разполагаме на склад с всички необходими висококачествени опаковъчни материали за обезопасяване при транспорт: кашони с различни размери и дебелина, опаковъчна хартия, стреч – фолио, аеропласт, тиксо и други. Ако клиентите ни решат сами да опаковат своите вещи, препоръчваме максимално подходящите материали и методи на опаковане.

Разглобяване и сглобяване на мебели – опитните ни служители разполагат с пълен набор модерни инструменти, с които могат да разглобят и сглобят всички мебели във Вашия дом, дори и най–сложните: като вградени кухни, старинни масивни ретро мебели и други. При транспорт и преместване обемистите и тежки мебели задължително трябва да бъдат разглобени: на части се носят по – лесно и в камиона заемат по–малко място.

Товарно – разтоварна дейност – на пръв поглед изисква единствено физически усилия, но всъщност добрият опит на нашите служители е безценен за безопасността на Вашите вещи и най – вече за Вашето здраве. Екипът хамали на ВилиТранс борави и с изключително тежки предмети: пиана, метални каси, машини; които е задължително да оставите на нашия екип, иначе рискувате сериозни контузии и повреди по вещите.

Складиране: гъвкави схеми спрямо обеми и срокове; просторен и обезопасен склад на изключително комуникативно място близо до Летище София. При нужда терминално обслужване включително извън работно време и в почивни дни.

Допълнителни битови услуги – добрите ни партньорски отношения с професионалисти от различни браншове позволяват да предложим на нашите клиенти пълен набор услуги, от които се нуждае едно домакинство, особено при нанасяне в ново жилище: дърводелец, електротехник, водопроводчик и др.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.