Транспорт Норвегия - България

Публикувано на

За нашата фирма за международен транспорт на лични вещи Вилитранс , Норвегия е една от приориотетните ни дестинации. Извършването на товарен транспорт между Норвегия и България е важна част от работата ни поради факта, че Норвегия е една от най - развитите икономики в Европа. Високият стандарт и качество на живот в скандинавската страна я правят предпочитано място за работа и живот за много български граждани, което поставя въпроса за превозването на техните лични вещи.

Тук, със своя опит, качество и професионализъм, незаменим помощник е нашата фирма Вилитранс. Ежеседмичните ни товарни курсове между България и Норвегия, както и останалите скандинавски страни - Швеция, Дания и Финландия, позволяват бързо и качествено обслужване на всички наши клиенти от и до тези дестинации.

Приемамаме и доставяме багаж, лични вещи и стоки от територията на цяла България, както и цяла Норвегия. Особено регулярни за доставките ни до основните гтрадове на Норвегия: Осло, Трондхайм, Ставангер, Бенгер, Хаугесун и др. Имаме опит и с доставки до отдалечени северни градове в Норвегия като Мушьоен.

За дългия и тежък транспорт между България и Норвегия камионите ни са технически изправни и оборудвани с подходящи гуми, вериги за сняг, системи за навигация и др. Цените които предлагаме включват такси за ферибот, магистрали и всичко останало - при нас няма никакви капани и скрити условия.

Наред с чистата транспортна услуга, предлагаме и редица допълнителни услуги по преместване , задължителни за безопасното преместване по - толкова далечна дестинация: опаковане, сглобяване и разглобяване на мебели, товаро - разтоварна дейност, обезопасяване, складиране и други.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.