Транспорт до Германия

Публикувано на

Извършването на товарен транспорт между България и Германия е основен приоритет на фирма Вилитранс . Германия е може би най - силната икономически държава, огромна като територия, население, ресурси и индустрия. Това обуславя и необходимостта от регулярен и сигурен товарен транспорт за и от Германия. - Германия е основен търговски партньор на България. Огромният и пазар предоставя обширни възможности за износ на различни стоки и суровини.

Освен засиленият стокообмен между двете страни, фирма Вилитранс извършва и множество успешни премествания на лични вещи между България и Германия. От една страна, много образовани българи намират добре платена работа и реализация на безкрайния немски трудов пазар. От друга страна е налице и обратното движение: мениджъри и служители от Германия идват на работа в многобройните немски компании с клонове в България. И при двата случая най - често преместването се заплаща от работодателя, и се избира фирма за транспорт с най - добрите предложени качество и цена. Фирма Вилитранс, със своите изключително добри условия, е предпочитан партньор за тази дейност.

Транспорт на лични вещи от Германия за България нашата фирма извършва и за многобройните немски граждани, които купуват имоти в нашата страна и се установяват тук. Независимо дали работим за частни лица или големи компании, фирма Вилитранс винаги подхожда професионално и отговорно към дейността си.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.