Транспорт до Гърция

Публикувано на

Фирма Вилитранс извършва редовни групажни превози на багаж от и за Гърция. Като съседна държава и изключително активен икономически партньор, Гърция е важна и преференциална дестинация за предлаганите от нас товарни превози.

Ежеседмичните ни товарни курсове с камиони и бусове до Атина, Солун и много други гръцки градове предлагат бърз, комфортен и икономичен транспорт на лични вещи, багаж и всякакъв вид стоки от цяла България до цяла Гърция и обратно.

Всички използвани от нас превозни средства за транспорт по дестинацията България - Гърция са в добро техническо състояние, снабдени с цялото необходимо техническо оборудване, включително GPS навигация за максимално бързо намиране на всеки един адрес. Притежават всички необходими застраховки. Служителите ни са компетентни и отговорни.

Наред с комфортните и бързи транспортни курсове до и от Гърция , фирма Вилитранс предлага и редица услуги, които съпътстват всяко едно преместване на домакинство: опаковане с първокласни материали, разглобяване и сглобяване на мебели, товаро - разтоварни дейности, складиране и други.

За всички предлагани от Вилитранс услуги по товарен транспорт между България и Гърция гарантираме атрактивни цени, качество и отговорност. Когато решите да изберете нашите услуги по транспорт до Гърция или обратно, багажът или стоката Ви са под наша отговорности наблюдение от вземането до доставката. Може да се свържете с нас по всяко време на посочените в сайта ни контакти . С удоволствие ще отговорим на Вашите въпроси.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.