Товарен транспорт до Англия.

Публикувано на

Привет от Вилитранс, и успешна 2013 - та година.

Нашата фирма за товарен транспорт в страната и чужбина е изключително специализирана и опитна в извършването на товарен транспорт до Англия и Великобритания като цяло, както и обратно. Опитът и добрите цени които предлагаме ни дават многобройни доволни клиенти, частни и корпоративни, както и партньорски фирми в Обединеното Кралство.

Основно превозваме лични вещи, но също и различни индустриални стоки. Камионите ни пътуват в цяла Англия - Лондон, Манчестър, Мидландс, Шефийлд и др. В България също возим навсякъде. Особено атрактивни цени можем да предложим за обеми товари в диапазона 5 - 35 куб. метра. Погледнете и съпътстващите услуги.

По дестинацията Англия - България камионите ни се движат изцяло в страни от Европейския съюз, което позволява превозваните багажи да се движат без обмитяване. Камионите ни са напълно изправни и добре оборудвани за дългия път между двете страни. Цените,които даваме за транспорт на различни товари, са с включени фериботни, пътни и всякакви други такси, и няма да има неприятни изненади.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.