За нас

ВилиТранс е едно ново и модерно решение в областта на товарните превози. Всеки който по един или друг начин ползва или се занимава с товарни превози, знае кои са най – важните аспекти в работата на превозвача: коректност, компетентност, качествен автопарк и качествени служители. Ние от ВилиТранс знаем това и постоянно се стремим да подобряваме качеството на услугите си във всеки един аспект.

Автопаркът ни е модерен и добре поддържан, с всички необходими лицензи и разрешителни за превоз в цяла Европа. Редовните групажни линии, които поддържаме до редица европейски страни ни позволяват да реагираме бързо, включително и при случаи на спешни запитвания.

ВилиТранс носи пълната отговорност за товарите които превозва от точката на товарене до точката на разтоварване. Изключение се прави при случаи на повреди в следствие на лоша или неправилна опаковка или липсата на такава и лошо разполагане в камиона (ако клиентът сам си товари нещата). Шофьорите ни с опита и компетентността си винаги са готови да дадат съвет и съдействие по обезопасяването на превозваните товари.

Освен товарен транспорт, екипът ни извършва редица други специфични дейности, свързани с едно преместване: опаковане, включително и специфично опаковане на много чупливи, деликатни и скъпи вещи със собствени висококачествени материали, машини и съоръжения; разглобяване и сглобяване на мебели; пренос на тежки и обемисти вещи като метални каси, пиана и различни машини.

Складирането на вещи, което предлагаме, се извършва в складовата ни база която се намира на изключително удобна локация, близо до Околовръстното шосе и летището в София. Складът ни е просторен, чист, сух и е обезопасен срещу природни явления и злонамерени посегателства.

Цялостната ни концепция: компетентни и отговорни служители, изряден автопарк и складова база, високо качество и отговорност, и всичко това на разумни цени; дава своите резултати: много престижни български и международни фирми и институции, както и частни лица, вече се възползват от услугите ни, голяма част от тях са и наши редовни клиенти.

В момент на криза, когато много фирми от различни области правят компромиси с качеството на предлаганите от тях продукти и услуги, ние от ВилиТранс го повишаваме непрекъснато, за да доставим спокойствие и удовлетворение на нашите клиенти. ВилиТранс е правилният избор за транспорта на Вашите вещи или стоки.

Новини

Новини от фирмения ни блог.

Dec 18
Транспорт България - Холандия - Белгия - Люксембург

Институциите на Европейския съюз дават възможност на много образовани българи да работят престижна […]

Jan 20
Транспорт Англия - България - Англия

И през новата 2016 - та г. фирма ВИЛИТРАНС продължава да извършва ежеседмичен превоз на багаж, […]

Видео

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.